Saturday, May 15, 2010

Kebosanan yang membingungkan kepala.....

argh.............sendat otakku..baru seminggu aku bercuti tapi rasanya macam dah setahun. Rindu pula pada bilik ku di unversiti sana. Rindu nak menelek buku. But not buku pelajaran (hehehehe), tapi yang aku maksudkan buku cam novel, cerpen ( karya shahnon ahmad"ranjau sepanjang jalan" baca berkali - kali pun x bosan.), buku tentang alam dan haiwan, but x lupa juga buku2 agama...( baru habis baca jilid kedua,"kejadian alam")..... tapi masa time sebelum cuti aku tu ari rasa cam nak giler, rasa time tu juga nak balik. Tapi mungkin kebosanan ni terjadi sebab aku x de bnyak kerja kot....Erm, dah dua ari aku mengemas dapur baru, mengecat, mambsuh n sebagainya. Macam tu pnya bnyak kerja pun masih rasa bosan...hehehe...Tapi aku rasa pas ni x bosan kot....dah jumpa geng nak main game....heheheh...k lah aku nak pergi main game ni...bye..wassalam.

1 comment:

  1. woi.. men game jak... pegila cuci baju ka... masak2 ka...

    ReplyDelete